CriminalTr Faction sunucu çalıntı plugin paketi

Krumb069

Nether Yerlisi
Mesajlar
2,151
En iyi cevaplar
1
Beğeniler
505
Puanları
1,250
@Punb isimli insan (şüpheliyim o kadar mesaja üstüne skype'taki küfürlere bile cevap vermeyince...) benden plugin paketimi istedi bana filezilla ve panel verdi paketi attım panel ve ftp şifresini değiştirip beni sunucudan banladı. Skype'tan yazdığım mesajlara cevap vermedi.(Daha da ilginci mesaj yazınca adam kapatıyor :D) Bu adam hub sunucu açtı ve faction bölümünde benim paketimi kullanıyor.Kullanmasına bir şey demiyorum çünkü paket ayarlı olmadığı için ve ayarlı olan pluginleri de sunucusunda kullanmayı beceremediği için sorun yok. Ancak sizin başınıza da aynı şey gelmesin diye söylüyorum.
Kanıtım: Faction bölümünde /? veya /pl yazın. Plugin paketimizi satın almak 15 tl skype:krumc_mc diyecektir.(Yazım hatası krumb_mc olacaktı.) Bu yazının benim sunucum McBarbar Faction'da da vardı.(4000 oyuncumuza sorabilirsiniz şu an kapalı sunucu.)
Sunucu IP'sini buraya yazmıyorum forumda da reklamını da yapmam.
 


Krumb069

Nether Yerlisi
Mesajlar
2,151
En iyi cevaplar
1
Beğeniler
505
Puanları
1,250
o plugin paketini değişeli bin yıl geçti.
Niye cevap vermedin o kadar soruya ? Söylesen konu açmazdım. Değişti mi bilmem ama chat koruması ve pluginleri görememe eklentisi benden.Diğerleri sizdense sorun yok.
 

Üst